Assegurances de Salut

En productes de Salut el Grup Catalana Occidente li ofereix les cobertures més completes amb les combinacions que millor s'adaptin a les seves necessitats.

Assegurança Salut Plus
La gamma d’assegurances SALUT PLUS els ofereix, tant a vostè com a la seva família, l’oportunitat de gaudir d’una indemnització diària en cas d’hospitalització i subsidi domiciliari. Així podrà evitar perdre ingressos a causa de possibles hospitalitzacions, i podrà triar entre diferents nivells de prestació i cobertura per a aquesta modalitat d’indemnització, a més de combinar-ho amb els altres productes.
A més, podrà contractar opcionalment la garantia d’Indemnització per Intervenció Quirúrgica, amb la qual es garanteix el pagament d’una prestació a tant alçat segons el tipus d’intervenció quirúrgica. Disposa de dues modalitats, la Base i l’Àmplia.
En qualsevol de les dues modalitats de la gamma PLUS, i inclòs en el preu, posem a la seva disposició una sèrie de serveis:

 • Servei d’Orientació mèdica telefònica Atenció 24 hores: Atès personalment per metges.
 • Salud Dental: Accés a un quadre de més de 2.000 dentistes, per tot el territori nacional, amb una gran experiència i una alta qualificació professional. Ofereix alguns serveis dentals sense cap cost i d’altres a preus molt interessants.
 • Segona Opinió Mèdica: Disposa d’un segon diagnòstic en cas de malalties greus o possibles intervencions quirúrgiques.
 • Teleassistència: Es garanteix l’ajuda a domicili, mitjançant línia telefònica, per atendre les necessitats de l’Assegurat en casos de dependència sobrevinguda o immobilització domiciliària per accident, malaltia o convalescència.


 • Assegurança Salut Universal OR
  La gamma de SALUT UNIVERSAL OR és una assegurança flexible, econòmica i totalment eficaç.
  Assegurança SALUT UNIVERSAL OR li ofereix les cobertures més completes per a la seva salut, amb les combinacions que s’adaptin millor a les seves necessitats. Tindrà la llibertat de triar els metges i els hospitals que vulgui a Espanya i a qualsevol lloc del món.

  Salut Universal OR
  Màximes prestacions. Total llibertat d’elecció de metges i hospitals a Espanya i a qualsevol lloc del món. Es reemborsa el 100% de les despeses d’hospitalització per malaltia, sinistre o accident, incloses les intervencions quirúrgiques, despeses d’estada hospitalària, UCI, UVI o trasllats en ambulància. Inclou Prestació Extrahospitalària, mitjançant la qual se li reemborsarà el 85% de les despeses d’assistència mèdica extrahospitalària (consultes a metges generals o especialistes, proves de diagnòstic i tractaments).
  Si ho desitja també pot ampliar les prestacions mitjançant la Gran Cobertura, i més prestacions fora d’Espanya amb el Complement Mundial.

  Salut Universal OR amb Franquícia
  Les mateixes prestacions que l’Universal Or però amb una franquícia de 750 € per assegurat i any, només pel que fa a la garantia hospitalària. Amb aquesta opció també es pot contractar el complement Gran Cobertura, així com el complement mundial.